Vacature: nieuwe uitbaters/ een ondernemend duo | Royal Astrid Aalst
Wij zijn op zoek naar een ondernemend duo

Wij zijn op zoek naar een ondernemend duo

Royal Astrid Aalst is op zoek naar een zelfstandige uitbater (een ondernemend duo) die de verantwoordelijkheid wat betreft de uitbating van het hotel en de feestzaal op zich zal nemen. Zowel de functie van gastheer/gastvrouw van de feestzaal en het hotel, als de functie van chef-kok, zullen door de toekomstige uitbaters op zich worden genomen.

Functieomschrijving:

  • Je begeleidt de klanten die een event willen organiseren van A tot Z zowel op organisatorisch als culinair vlak. Het betreft een brede waaier van mogelijke events: trouw, communie, verjaardag, bedrijfspresentatie, service club vergadering, rouwmaaltijd… De feestzaal en de keuken zijn perfect uitgerust en bieden zeer veel mogelijkheden tot verdere groei en eigen initiatieven.
  • Als gastheer/gastvrouw van de feestzaal (en het hotel) verwelkom je de gasten, ben je het aanspreekpunt en het gezicht van de zaak. Je zorgt voor een vlekkeloze organisatie.
  • Eindverantwoordelijke voor het commercieel management van een charmant luxehotel met 14 kamers.
  • Je verzorgt het operationeel management gaande van de personeelsplanning en -aanwerving, beheren van de reserveringen, plaatsen van bestellingen, de bijhorende administratie…

Profiel:

  • Bij voorkeur een gediplomeerd horecaondernemer met ervaring in hotellerie en/of catering. Minimaal kennis van de commerciële en operationele kant van het leiden van een horecazaak en/of hotel.
  • Klantvriendelijkheid zit in jouw genen. Je werkt gestructureerd en georganiseerd. Je bent zeer flexibel met werkuren en weekendwerk is geen probleem voor jou.

Beschik jij over de nodige kwaliteiten? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar info@royalastridaalst.be en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe uitbater van Royal Astrid Aalst!