Eten & Drinken

Bar, ontbijtbuffet of continentaal ontbijt

Internet

Overal in het hotel is er gratis wifi.

Beste prijzen

Boek rechtstreeks bij het hotel en krijg de beste prijs.

Welkom in het luxe 3 sterrenhotel  Royal Astrid in hartje Aalst

 

Geniet van luxe in een huiselijke sfeer
bij hotel en feestzaal Royal Astrid in Aalst

Hotel en feestzaal Royal Astrid is een luxe 3 sterrenhotel in een recent volledig gerenoveerde oude herenwoning op één van de oudste en mooiste boulevards van Aalst. Dit stijlvolle charmehotel krijgt een bijzondere uitstraling door haar authentieke gevelwand. U geniet van een kwalitatieve service met persoonlijke toets. Uw verblijf is meer dan een overnachting met ontbijt in Aalst, het is een ware beleving!


 

Goede bereikbaarheid in hartje Aalst

Hotel en feestzaal Royal Astrid ligt in het centrum van Aalst, met een ideale ligging tussen Gent en Brussel. Het is zeer makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er zijn diverse parkings in de buurt. Wenst u liever gebruik te maken van een taxi? Dan zorgen wij er graag voor dat deze stipt op tijd voor onze deur staat.

Neem contact met ons op!    

 


 

Ontdek onze gerenoveerde
kamers en faciliteiten

 

Kamers & Faciliteiten    

 


Fantastisch trouwfeest gehad, waar nog wordt over verteld! Super crew!!!

Alles top. Heel verzorgd

Een aanrader om te gaan ontbijten

Elke week weer een zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt op onze BNI vergadering! Met dank aan An-Sofie en haar team!

 

Wist u dat Aalst bruist van de activiteiten? U kan er fietsen en wandelen in het groen, de historische gebouwen bewonderen op de Grote Markt, shoppen in talrijke winkels en genieten van het ruime aanbod aan horeca. U kan dat doen met het openbaar vervoer, maar wat dacht u van een boot? Diverse opties om Aalst beter te leren kennen tijdens uw verblijf! We vertellen u graag meer over onze favoriete plekjes