Bezoekersdag BNI Land van Aalst | Royal Astrid te Aalst
Bezoekersdag BNI Land van Aalst

Bezoekersdag BNI Land van Aalst

Elke week ontmoeten 37 ondernemers van BNI Land van Aalst elkaar in onze feestzaal. Tijdens een gestructureerde ontbijtmeeting leren ze elkaar beter kennen en worden er werkgerelateerde opdrachten uitgewisseld. Intussen werd er zo op 4 jaar tijd al € 5.000.000 (!!) aan omzet uitgewisseld. Vorige week was het de grote bezoekersdag en waren er meer dan 60 ondernemers aanwezig. Tijdens deze dag kunnen geïnteresseerden een ochtend meekijken en zich desgewenst als nieuw lid opgeven.

Bezoekersdag BNI juni impressie

 

De ondernemers van BNI voelen zich ondertussen al helemaal thuis in onze feestzaal, ze vinden er immers alles wat ze nodig hebben. Een smakelijk en uitgebreid ontbijt, een bar, geluidsinstallatie, beamer met ingebouwd projectiescherm, flexibele opstelling van de zaal… Bovendien staat ook het grote terras ter beschikking tijdens warme zomerochtenden. 

Organiseer ook uw bedrijfsevenement in onze feestzaal

Royal Astrid buffet

Wilt u, net zoals BNI Land van Aalst, uw evenementen in een sfeervolle zaal organiseren? Onze feestzalen en bijhorend ruim en zonnig terras zijn uitermate geschikt voor deze gelegenheid. Al uw wensen worden besproken en tot in de puntjes uitgevoerd, van het samenstellen van het (ontbijt)menu tot het aankleden van de zaal. 

Neem daarom snel contact met ons op en vraag naar meer informatie. Wij helpen u graag verder.