Schuif gezellig aan bij Astrid's Super Sunday Brunch - Royal Astrid Aalst
Schuif gezellig aan bij Astrid’s Super Sunday Brunch

Schuif gezellig aan bij Astrid’s Super Sunday Brunch

Niets is fijner dan op zondag de voetjes onder tafel te schuiven voor een gezellige, uitgebreide brunch. Samen met je partner, vrienden of gezin genieten van een heerlijke koffie of sprankelend glaasje cava en allerlei hartige en zoete lekkernijen. Dat kan vanaf nu ook bij Hotel Royal Astrid in Aalst! Op zondag 24 november gaat de eerste Astrid’s Super Sunday Brunch door en die mag je niet missen.

Voor ieder wat wils

Als smaakmaker serveren we drie hapjes van de chef, uiteraard vergezeld van een glaasje bubbels. Nadien bieden we je heel wat lekkers aan het buffet: van frisse salades en gevarieerde voorgerechten tot warme vis- en vleesspecialiteiten.  

Het tempo wordt door jou bepaald. Hou zeker nog een plaatsje vrij want als afsluiter zijn er onze heerlijke zoetigheden met koffie of thee. Kortom, een verrukkelijke brunch om je vingers bij af te likken.

Bekijk het menu >

 

Praktische info & inschrijven

De Astrid’s Super Sunday Brunch gaat door op zondag 24 november van 11u30 tot 16u30 in het Royal Astrid te Aalst. De kostprijs bedraagt 59 euro p.p. (inclusief dranken tot en met de koffie/thee). 

Ben je al aan het watertanden en wil je je graag inschrijven? Vul dan hieronder je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

PS Zet ook alvast onze komende Sunday Brunches op 12 januari 2020 (Nieuwjaarsbrunch) en 22 maart 2020 (Lentebrunch) in je agenda.

    Royal Astrid Aalst respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.