Op zoek naar een lente- of communiefeest locatie? | Royal Astrid te Aalst

Op zoek naar een lente- of communiefeest locatie?

 

Bent u op zoek naar een lente- of communiefeest locatie in Oost-Vlaanderen? Dan is de feestzaal van Royal Astrid te Aalst zeker een uitstekende optie. We hebben alles in huis om voor u een op en top geslaagd feest te organiseren. Wij zorgen ervoor dat het uw kleine feestvierder aan niets ontbreekt op zijn of haar speciale dag.  

We zorgen voor een onvergetelijke feestdag

Met de juiste locatie maakt u van een communie- of lentefeest al een prachtige dag. Maar een onvergetelijke dag wordt het pas als ook de activiteiten top zijn en het eten heerlijk gesmaakt heeft. Ons klantvriendelijk en vakkundig team staat borg voor een bediening en afwerking tot in het kleinste detail. Wij verzorgen een heerlijk all-in buffet met voor ieder wat wils. Als kers op de taart worden de tafels helemaal naar wens van uw oogappel ingericht. Is het mooi en zonnig weer? Dan voorzien wij het aperitief graag op ons ruime terras. 

Communiefeest locatie

 

Daarnaast zorgen wij ook voor meer dan voldoende animatie voor de kinderen. Wat dacht u bijvoorbeeld van activiteiten zoals:

 • spelen in een springkasteel
 • alcoholvrije cocktails maken in de mocktailbar
 • cupcakes versieren

We proberen ons aanbod aan activiteiten altijd zo gevarieerd als mogelijk te houden. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons dan zeker weten! 

Meer informatie en beschikbaarheid

Voor komend jaar zijn de volgende data beschikbaar gesteld:

 • Vrijdag 01/05/20 – Volzet
 • Zondag 03/05/20
 • Zondag 10/05/20 – Volzet
 • Zondag 17/05/20 – Volzet
 • Donderdag 21/05/20
 • Zondag 31/05/20
 

Heeft u vragen, interesse of wilt u eens langskomen om onze feestzaal te bekijken? Zoek dan niet langer, onze feestzaal is gegarandeerd de perfecte lente- en communiefeest locatie! Vul hieronder uw gegevens in en duid aan welke beschikbare datum u meer informatie over zou willen ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Royal Astrid Aalst respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 


Genoten van het uiterst verzorgd diner van onze vrouwenclub Markant. Speciaal dank je wel voor de attente bediening.

Fantastisch trouwfeest gehad, waar nog wordt over verteld! Super crew!!!

Alles top. Heel verzorgd

Een aanrader om te gaan ontbijten

Elke week weer een zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt op onze BNI vergadering! Met dank aan An-Sofie en haar team!

Warm ontvangen geweest. Zeer goede overnachting gehad met een heel lekker ontbijt, bedankt!

Mooie feestzaal, ideaal om een feest te geven. Zeer goede DJ, eten super. Alles in overleg. Vriendelijk en flexibel!

De verwachtingen lagen zeer hoog, doch is het onmogelijke werkelijkheid geworden. Het was nog beter! Op geen enkel moment voelden wij ons een klant in uw zaak, maar veeleer de koning.

Aangename sfeer, vriendelijk personeel, mooie grote lichte kamer. Modern sanitair.

Zeer mooi, gezellig hotel met een zeer vriendelijk team. Perfect weekend gehad met groep van 17 personen. Mooie kamers, lekker ontbijt. Ideaal voor feestjes.

Voor het 2de jaar op rij blijven overnachten tijdens carnaval: zalig bed en kussens, zalige regendouche, lekker ontbijt en vooral ook genoeg. Zondag blijven eten voor slechts 15€ en alweer enorm lekker en veel! Goe bezig Royal Astrid! Tot volgend jaar!

Elke, het was gisteravond TOP! Zeer lekker, goede timing, vriendelijke en goede bediening. Iedereen een dikke pluim en super bedankt.

Hartelijk dank, het was een pracht feest! Super lekker eten, prachtige locatie alles zeer verzorgd en tot in de puntjes afgewerkt. Een echte aanrader!

Elke en team super bedankt voor dit leuk feestje. Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie locatie gewoon weg TOP. Dank u.

Wij hebben gisteren bij jullie de communie van onze zoon gevierd, en ik ben nog aan ‘t nagenieten … Het eten was zeer verzorgd en heel erg lekker. Er werd volop gedacht aan de kids, maar ook de volwassenen konden genieten … Over 2 jaar doet de jongere broer zijn communie, en dan komen we graag terug!