Seminarie locatie: kies voor onze stijlvolle en luxe zaal | Royal Astrid Aalst

De perfecte locatie voor een seminarie

 

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een seminarie, congres of conferentie in Oost-Vlaanderen? Dan is het Royal Astrid in Aalst zeker het overwegen waard. Wij bieden u een stijlvolle en moderne seminarie locatie met capaciteit tot 80 personen en veel parkeergelegenheid in de nabije omgeving. U kan bovendien gebruik maken van de verschillende voorzieningen die aanwezig zijn in de zaal. Wij zorgen er voor dat uw event tot in de puntjes geregeld is.

Volledig op uw wensen afgestemd

We beschikken over een luxe zaal die aangepast kan worden aan de gelegenheid en het aantal aanwezigen. Op mooie zonnige dagen kan u gebruik maken van onze extra troef: ons groot en aangenaam terras. Wilt u graag hapjes en drankjes voorzien? Ook dat is perfect mogelijk. Wij houden bij het samenstellen van het menu of buffet rekening met uw wensen en voorkeuren. Wanneer u een meerdaags seminarie wil organiseren of wanneer u uw genodigden na een lange seminariedag niet naar huis wil sturen bieden wij u de mogelijkheid om te overnachten.

Seminarie locatie eten en drinken

 

Een seminarie locatie voorzien van alle gemakken

Onze zaal is uitgerust met verschillende voorzieningen. U kan gebruik maken van een beamer, een professioneel scherm, verlichting en geluidsapparatuur. Wij denken graag met u mee en kunnen de zaal volledig inrichten volgens het thema van uw seminarie. Wilt u tijdens het event activiteiten voorzien? Ook dan helpen we u graag verder. Zo zorgt u voor een onvergetelijke dag voor uw gasten die helemaal aan uw wensen voldoet.

Heeft u vragen, interesse of wilt u eens langskomen om onze seminariezaal te bekijken? Laat dan uw gegevens hieronder achter of neem contact met ons op. Voor een onvergetelijk seminarie op een uitgelezen locatie moet u bij Royal Astrid in Aalst zijn. 

    Royal Astrid Aalst respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

Genoten van het uiterst verzorgd diner van onze vrouwenclub Markant. Speciaal dank je wel voor de attente bediening.

Fantastisch trouwfeest gehad, waar nog wordt over verteld! Super crew!!!

Alles top. Heel verzorgd

Een aanrader om te gaan ontbijten

Elke week weer een zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt op onze BNI vergadering! Met dank aan An-Sofie en haar team!

We verbleven er een nacht tijdens fietsvakantie. We hadden een kamer op de derde verdieping. Mooi en verzorgd interieur. Zeer vriendelijke uitbaters. Het ontbijtbuffet was lekker. We mochten onze fiets veilig stallen op de binnenplaats van het hotel.

Warm ontvangen geweest. Zeer goede overnachting gehad met een heel lekker ontbijt, bedankt!

Om een trouwfeest te kunnen bijwonen, zochten we een plaats om te overnachten. We boekten in dit hotel en hebben er zeker geen spijt van!

Wat een vriendelijke ontvangst en fijn verblijf. Een mooie en comfortabele kamer, een uniek trust concept bij de bar en een heerlijk ontbijt!

Zoek je een overnachting in Aalst dan is dit hotel een aanrader! Pluspunt voor de aandacht voor veiligheid.

Supergoede feestzaal, eten mega lekker. Een echte aanrader!

We hebben hier een communiefeest gevierd. Iedereen was super positief over het eten en de uitbaters zijn super vriendelijk en aangename mensen. De locatie zelf is ook aangenaam.
Ze hebben echt heel hard hun best gedaan om het iedereen naar hun zin te maken en de uitbater heeft extra aandacht besteed aan het feestvarken.
De kleine dingen maken het hem! Dikke aanrader!

Mooie feestzaal, ideaal om een feest te geven. Zeer goede DJ, eten super. Alles in overleg. Vriendelijk en flexibel!

De brunch is een aanrader!!! Lekker eten in een mooi kader en achteraf een geweldig optreden van Gerard en Nadia. Gezelligheid troef!

Leuk hotel. Vriendelijke mensen. Goede locatie en goede prijs.

Nette kamers, vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

De verwachtingen lagen zeer hoog, doch is het onmogelijke werkelijkheid geworden. Het was nog beter! Op geen enkel moment voelden wij ons een klant in uw zaak, maar veeleer de koning.

Aangename sfeer, vriendelijk personeel, mooie grote lichte kamer. Modern sanitair.

Zeer mooi, gezellig hotel met een zeer vriendelijk team. Perfect weekend gehad met groep van 17 personen. Mooie kamers, lekker ontbijt. Ideaal voor feestjes.

Voor het 2de jaar op rij blijven overnachten tijdens carnaval: zalig bed en kussens, zalige regendouche, lekker ontbijt en vooral ook genoeg. Zondag blijven eten voor slechts 15€ en alweer enorm lekker en veel! Goe bezig Royal Astrid! Tot volgend jaar!

Elke, het was gisteravond TOP! Zeer lekker, goede timing, vriendelijke en goede bediening. Iedereen een dikke pluim en super bedankt.

Hartelijk dank, het was een pracht feest! Super lekker eten, prachtige locatie alles zeer verzorgd en tot in de puntjes afgewerkt. Een echte aanrader!

Elke en team super bedankt voor dit leuk feestje. Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie locatie gewoon weg TOP. Dank u.

Wij hebben gisteren bij jullie de communie van onze zoon gevierd, en ik ben nog aan ’t nagenieten … Het eten was zeer verzorgd en heel erg lekker. Er werd volop gedacht aan de kids, maar ook de volwassenen konden genieten … Over 2 jaar doet de jongere broer zijn communie, en dan komen we graag terug!