Een unieke locatie voor uw doopfeest of babyborrel | Royal Astrid te Aalst

Een unieke locatie voor uw doopfeest of babyborrel

 

Bent u in blijde verwachting van een zoon of dochter en alvast op zoek naar een geschikte plek voor een babyborrel? Of heeft u ervoor gekozen om uw pasgeboren kindje te laten dopen en wilt u dit vieren op een unieke locatie? Kom dan zeker eens kijken in onze feestzaal. Wij bieden u niet alleen een stijlvolle locatie, maar verwennen uw gasten ook met een heerlijk buffet naar uw keuze.

Voor een bruisende babyborrel of onvergetelijk doopfeest

Een babyborrel is niet zomaar een borrel, dit is hét moment om jullie kleintje(s) aan de wereld voor te stellen. Onze feestzaal biedt u een sfeervolle, gezellige locatie voor een onvergetelijke belevenis. Dankzij ons prachtig terras kan u op een mooie dag buiten genieten van een heerlijk aperitief.

Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat uw gasten ook op culinair vlak niets tekortkomen. U heeft daarom keuze uit een aantal buffetten en versnaperingen die wij aanbieden:

  • Afternoon high tea buffet met hartige hapjes zoals croques, loempia’s,…;
  • Dessertenbuffet met koffie en thee;
  • Speciale versnaperingen voor de kids;
  • Cava met een assortiment van warme en koude hapjes;

Doopfeest babyborrel locatie

 

Wilt u verschillende buffetten combineren of een eigen menu samenstellen, dan is dit uiteraard geen probleem. Wij denken graag met u mee en geven u met veel plezier informatie over de verschillende mogelijkheden.

Ook voor een complete doopceremonie

Wilt u liever een intieme doopceremonie die niet in de kerk plaatsvindt? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om deze bij ons te laten doorgaan. Verder geldt bij een doopfeest hetzelfde principe als voor een babyborrel: ons vakkundig team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Zoek daarom niet langer, onze feestzaal is gegarandeerd de perfecte babyborrel en doopfeest locatie.

Meer informatie en beschikbaarheid

Heeft u vragen, interesse of wilt u eens langskomen om onze feestzaal te bekijken? Vul dan uw gegevens hieronder in of neem contact met ons op.
Wij zorgen ervoor dat uw babyborrel of doopfeest een dag wordt om nooit te vergeten! 

    Royal Astrid Aalst respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.Genoten van het uiterst verzorgd diner van onze vrouwenclub Markant. Speciaal dank je wel voor de attente bediening.

Fantastisch trouwfeest gehad, waar nog wordt over verteld! Super crew!!!

Alles top. Heel verzorgd

Een aanrader om te gaan ontbijten

Elke week weer een zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt op onze BNI vergadering! Met dank aan An-Sofie en haar team!

We verbleven er een nacht tijdens fietsvakantie. We hadden een kamer op de derde verdieping. Mooi en verzorgd interieur. Zeer vriendelijke uitbaters. Het ontbijtbuffet was lekker. We mochten onze fiets veilig stallen op de binnenplaats van het hotel.

Warm ontvangen geweest. Zeer goede overnachting gehad met een heel lekker ontbijt, bedankt!

Om een trouwfeest te kunnen bijwonen, zochten we een plaats om te overnachten. We boekten in dit hotel en hebben er zeker geen spijt van!

Wat een vriendelijke ontvangst en fijn verblijf. Een mooie en comfortabele kamer, een uniek trust concept bij de bar en een heerlijk ontbijt!

Zoek je een overnachting in Aalst dan is dit hotel een aanrader! Pluspunt voor de aandacht voor veiligheid.

Supergoede feestzaal, eten mega lekker. Een echte aanrader!

We hebben hier een communiefeest gevierd. Iedereen was super positief over het eten en de uitbaters zijn super vriendelijk en aangename mensen. De locatie zelf is ook aangenaam.
Ze hebben echt heel hard hun best gedaan om het iedereen naar hun zin te maken en de uitbater heeft extra aandacht besteed aan het feestvarken.
De kleine dingen maken het hem! Dikke aanrader!

Mooie feestzaal, ideaal om een feest te geven. Zeer goede DJ, eten super. Alles in overleg. Vriendelijk en flexibel!

De brunch is een aanrader!!! Lekker eten in een mooi kader en achteraf een geweldig optreden van Gerard en Nadia. Gezelligheid troef!

Leuk hotel. Vriendelijke mensen. Goede locatie en goede prijs.

Nette kamers, vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

De verwachtingen lagen zeer hoog, doch is het onmogelijke werkelijkheid geworden. Het was nog beter! Op geen enkel moment voelden wij ons een klant in uw zaak, maar veeleer de koning.

Aangename sfeer, vriendelijk personeel, mooie grote lichte kamer. Modern sanitair.

Zeer mooi, gezellig hotel met een zeer vriendelijk team. Perfect weekend gehad met groep van 17 personen. Mooie kamers, lekker ontbijt. Ideaal voor feestjes.

Voor het 2de jaar op rij blijven overnachten tijdens carnaval: zalig bed en kussens, zalige regendouche, lekker ontbijt en vooral ook genoeg. Zondag blijven eten voor slechts 15€ en alweer enorm lekker en veel! Goe bezig Royal Astrid! Tot volgend jaar!

Elke, het was gisteravond TOP! Zeer lekker, goede timing, vriendelijke en goede bediening. Iedereen een dikke pluim en super bedankt.

Hartelijk dank, het was een pracht feest! Super lekker eten, prachtige locatie alles zeer verzorgd en tot in de puntjes afgewerkt. Een echte aanrader!

Elke en team super bedankt voor dit leuk feestje. Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie locatie gewoon weg TOP. Dank u.

Wij hebben gisteren bij jullie de communie van onze zoon gevierd, en ik ben nog aan ’t nagenieten … Het eten was zeer verzorgd en heel erg lekker. Er werd volop gedacht aan de kids, maar ook de volwassenen konden genieten … Over 2 jaar doet de jongere broer zijn communie, en dan komen we graag terug!