Rouwmaaltijd: herinneringen delen in alle rust | Royal Astrid te Aalst

Een kwaliteitsvolle rouwmaaltijd in een serene sfeer

 

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: het overlijden van een dierbare. Vroeger brachten buren en kennissen eten naar de rouwende familie bij wijze van troost in de donkere dagen, wanneer ze hier zelf niet aan dachten. Vandaag vormt de rouwmaaltijd een vast onderdeel van de uitvaart en het afscheidnemen. U ziet uw familie, vrienden en kennissen terug en krijgt de gelegenheid om bij te praten en herinneringen te delen waarin de overledene de hoofdrol speelt.

In alle rust afscheid nemen van uw dierbare

In onze zaal krijgt u de tijd en ruimte om samen met familie en vrienden tot rust te komen. U deelt ervaringen en probeert het overlijden een plaats te geven. Ondertussen zorgen wij voor een maaltijd. Dit doen wij uiteraard op gepaste wijze. U heeft daarbij de keuze uit twee formules die wij aanbieden:

Warme maaltijd (45€ per persoon)

 • Ontvangst met 1 glas cava of fruitsap
 • Verse soep met bijhorende garnituren
 • Lunch van de dag
 • Koffie/ thee met gebak
 • Waters op tafel en wijnen inbegrepen tot en met de koffie

Broodjesmaaltijd (36€ per persoon)

 • Ontvangst met 1 glas cava of fruitsap
 • Ruim assortiment broodjes (+/- 4 per persoon)
 • Koffie/thee met gebak
 • Waters op tafel en wijnen inbegrepen tot en met de koffie
 

In overleg met u zorgen we desgewenst voor een gepaste tafelschikking en/of familietafel. Wij zorgen er verder voor dat alles tot in de puntjes geregeld is en nemen alle praktische zorgen bij u weg, zodat u kan terugkijken op een gepast afscheid van uw dierbare. 

Meer informatie over een rouwmaaltijd

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?  Vul dan uw gegevens hieronder in of neem contact met ons op. Wij zorgen op een snelle en respectvolle manier voor de organisatie van de rouwmaaltijd, zodat deze in alle sereniteit kan verlopen met diep respect voor de rouw van de familie.

  Royal Astrid Aalst respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.Genoten van het uiterst verzorgd diner van onze vrouwenclub Markant. Speciaal dank je wel voor de attente bediening.

Fantastisch trouwfeest gehad, waar nog wordt over verteld! Super crew!!!

Alles top. Heel verzorgd

Een aanrader om te gaan ontbijten

Elke week weer een zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt op onze BNI vergadering! Met dank aan An-Sofie en haar team!

We verbleven er een nacht tijdens fietsvakantie. We hadden een kamer op de derde verdieping. Mooi en verzorgd interieur. Zeer vriendelijke uitbaters. Het ontbijtbuffet was lekker. We mochten onze fiets veilig stallen op de binnenplaats van het hotel.

Warm ontvangen geweest. Zeer goede overnachting gehad met een heel lekker ontbijt, bedankt!

Om een trouwfeest te kunnen bijwonen, zochten we een plaats om te overnachten. We boekten in dit hotel en hebben er zeker geen spijt van!

Wat een vriendelijke ontvangst en fijn verblijf. Een mooie en comfortabele kamer, een uniek trust concept bij de bar en een heerlijk ontbijt!

Zoek je een overnachting in Aalst dan is dit hotel een aanrader! Pluspunt voor de aandacht voor veiligheid.

Supergoede feestzaal, eten mega lekker. Een echte aanrader!

Mooie feestzaal, ideaal om een feest te geven. Zeer goede DJ, eten super. Alles in overleg. Vriendelijk en flexibel!

De verwachtingen lagen zeer hoog, doch is het onmogelijke werkelijkheid geworden. Het was nog beter! Op geen enkel moment voelden wij ons een klant in uw zaak, maar veeleer de koning.

Aangename sfeer, vriendelijk personeel, mooie grote lichte kamer. Modern sanitair.

Zeer mooi, gezellig hotel met een zeer vriendelijk team. Perfect weekend gehad met groep van 17 personen. Mooie kamers, lekker ontbijt. Ideaal voor feestjes.

Voor het 2de jaar op rij blijven overnachten tijdens carnaval: zalig bed en kussens, zalige regendouche, lekker ontbijt en vooral ook genoeg. Zondag blijven eten voor slechts 15€ en alweer enorm lekker en veel! Goe bezig Royal Astrid! Tot volgend jaar!

Elke, het was gisteravond TOP! Zeer lekker, goede timing, vriendelijke en goede bediening. Iedereen een dikke pluim en super bedankt.

Hartelijk dank, het was een pracht feest! Super lekker eten, prachtige locatie alles zeer verzorgd en tot in de puntjes afgewerkt. Een echte aanrader!

Elke en team super bedankt voor dit leuk feestje. Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie locatie gewoon weg TOP. Dank u.

Wij hebben gisteren bij jullie de communie van onze zoon gevierd, en ik ben nog aan ‘t nagenieten … Het eten was zeer verzorgd en heel erg lekker. Er werd volop gedacht aan de kids, maar ook de volwassenen konden genieten … Over 2 jaar doet de jongere broer zijn communie, en dan komen we graag terug!