Rouwmaaltijd: herinneringen delen in alle rust | Royal Astrid te Aalst

Een kwaliteitsvolle rouwmaaltijd in een serene sfeer

 

Wij geloven dat het Royal Astrid Hotel de juiste partner is voor het ter harte nemen van een rouwmaaltijd. In deze moeilijke dagen van rouw nemen wij graag de extra zorgen die zo’n samenzijn vergt uit uw handen. We doen in deze periode nog meer ons best om aan uw wensen te voldoen, zodat u zich volledig kan focussen op de andere verplichtingen die zich voordoen.

In alle rust afscheid nemen van uw dierbare

U kan de koffietafel geheel aan ons overlaten. Zo kan u samen met familie en vrienden het verlies van uw dierbare verwerken en herdenken op een serene manier. Wij hoeven enkel te weten hoeveel personen u verwacht en of u de maaltijd wil koppelen aan een bepaald budget. Wij bieden een koffietafel aan vanaf € 29 pp. Het is echter sinds enkele jaren gebruikelijk dat de traditionele rouwmaaltijd verder rijkt dan belegde broodjes en koffiekoeken. Soms wordt er gekozen voor een mini-broodjesbuffet als voorgerecht, om daarna een warm gerecht te nuttigen en af te sluiten met een dessertbuffet. In gezamenlijk overleg stellen wij een drie- of viergangenmenu samen of een uitgebreid buffet met zowel koude als warme gerechten. Dat kan reeds vanaf € 49 pp.

Meer informatie over een rouwmaaltijd

Wil u graag de feestzaal op voorhand bekijken of uw wensen bespreken? Dan staan wij steeds voor u klaar. Neem contact op en maak een afspraak! Respectvol rouwen we met u mee in een van de mooiste hotels van Aalst.

    Royal Astrid Aalst respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

Genoten van het uiterst verzorgd diner van onze vrouwenclub Markant. Speciaal dank je wel voor de attente bediening.

Fantastisch trouwfeest gehad, waar nog wordt over verteld! Super crew!!!

Alles top. Heel verzorgd

Een aanrader om te gaan ontbijten

Elke week weer een zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt op onze BNI vergadering! Met dank aan An-Sofie en haar team!

We verbleven er een nacht tijdens fietsvakantie. We hadden een kamer op de derde verdieping. Mooi en verzorgd interieur. Zeer vriendelijke uitbaters. Het ontbijtbuffet was lekker. We mochten onze fiets veilig stallen op de binnenplaats van het hotel.

Warm ontvangen geweest. Zeer goede overnachting gehad met een heel lekker ontbijt, bedankt!

Om een trouwfeest te kunnen bijwonen, zochten we een plaats om te overnachten. We boekten in dit hotel en hebben er zeker geen spijt van!

Wat een vriendelijke ontvangst en fijn verblijf. Een mooie en comfortabele kamer, een uniek trust concept bij de bar en een heerlijk ontbijt!

Zoek je een overnachting in Aalst dan is dit hotel een aanrader! Pluspunt voor de aandacht voor veiligheid.

Supergoede feestzaal, eten mega lekker. Een echte aanrader!

We hebben hier een communiefeest gevierd. Iedereen was super positief over het eten en de uitbaters zijn super vriendelijk en aangename mensen. De locatie zelf is ook aangenaam.
Ze hebben echt heel hard hun best gedaan om het iedereen naar hun zin te maken en de uitbater heeft extra aandacht besteed aan het feestvarken.
De kleine dingen maken het hem! Dikke aanrader!

Mooie feestzaal, ideaal om een feest te geven. Zeer goede DJ, eten super. Alles in overleg. Vriendelijk en flexibel!

De brunch is een aanrader!!! Lekker eten in een mooi kader en achteraf een geweldig optreden van Gerard en Nadia. Gezelligheid troef!

Leuk hotel. Vriendelijke mensen. Goede locatie en goede prijs.

Nette kamers, vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

De verwachtingen lagen zeer hoog, doch is het onmogelijke werkelijkheid geworden. Het was nog beter! Op geen enkel moment voelden wij ons een klant in uw zaak, maar veeleer de koning.

Aangename sfeer, vriendelijk personeel, mooie grote lichte kamer. Modern sanitair.

Zeer mooi, gezellig hotel met een zeer vriendelijk team. Perfect weekend gehad met groep van 17 personen. Mooie kamers, lekker ontbijt. Ideaal voor feestjes.

Voor het 2de jaar op rij blijven overnachten tijdens carnaval: zalig bed en kussens, zalige regendouche, lekker ontbijt en vooral ook genoeg. Zondag blijven eten voor slechts 15€ en alweer enorm lekker en veel! Goe bezig Royal Astrid! Tot volgend jaar!

Elke, het was gisteravond TOP! Zeer lekker, goede timing, vriendelijke en goede bediening. Iedereen een dikke pluim en super bedankt.

Hartelijk dank, het was een pracht feest! Super lekker eten, prachtige locatie alles zeer verzorgd en tot in de puntjes afgewerkt. Een echte aanrader!

Elke en team super bedankt voor dit leuk feestje. Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie locatie gewoon weg TOP. Dank u.

Wij hebben gisteren bij jullie de communie van onze zoon gevierd, en ik ben nog aan ’t nagenieten … Het eten was zeer verzorgd en heel erg lekker. Er werd volop gedacht aan de kids, maar ook de volwassenen konden genieten … Over 2 jaar doet de jongere broer zijn communie, en dan komen we graag terug!