Gezellig brunchen in Aalst doet u bij ons | Royal Astrid te Aalst

Gezellig brunchen in Aalst doet u bij het Royal Astrid

 

Zoekt u een gezellig adresje om heerlijk te brunchen in Aalst? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Bij het Royal Astrid te Aalst kan u zalig uitgebreid brunchen. De Astrid’s Super Sunday Brunch is alvast de ideale start van een lekker luie zondag.

Start uw zondag met een heerlijk uitgebreide brunch

Is uw werkweek ook vaak een rush van de ene afspraak naar de andere? Lukt het niet om voldoende uitgerust voor de dag te komen? Met de Astrid’s Super Sunday Brunch kan u op zondag lekker lang uitslapen om vanaf 11u30 bij het Royal Astrid heerlijk te brunchen in Aalst.

Zegt u nu zelf! Wat is fijner dan op een spontane zondag de voetjes onder tafel te schuiven voor een gezellige, uitgebreide brunch? Samen met uw partner, vrienden of gezin genieten van een heerlijke koffie of sprankelend glaasje cava en allerlei hartige en zoete lekkernijen.

Brunchen in aalst

 

Voor ieder wat wils

Als smaakmaker serveren we drie hapjes van de chef, uiteraard vergezeld van een glaasje bubbels. Nadien bieden we heel wat lekkers aan het buffet. Het voorgerechtenbuffet biedt heerlijke klassiekers zoals zalm belle vue, tomaat-garnaal of rundscarpaccio. Ook een smakelijke quiche of verrassende pastasalade kunnen niet ontbreken.

Aan het hoofdgerechtenbuffet vindt u een gevarieerde keuze aan vlees- en visspecialiteiten. Van een malse ribeye steak tot een lekker gebakken kabeljauwhaasje. Voor de liefhebbers van vegetarisch is er onze verrukkelijke groentelasagne. Uiteraard voorzien wij ook heerlijke gerechtjes op kindermaat.

Het tempo wordt helemaal door u bepaald. Hou zeker nog een plaatsje vrij want als afsluiter zijn er onze heerlijke zoetigheden met koffie of thee. Kortom, een verrukkelijke brunch om uw vingers bij af te likken.

Bekijk het menu >

Kom bij ons brunchen in Aalst

Bent u al aan het watertanden na het lezen van al dat lekkers? Wilt u zich graag inschrijven voor onze volgende Astrid’s Super Sunday Brunch? Vul dan hieronder uw gegevens in en duid aan welke beschikbare datum voor u het best past. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De kostprijs bedraagt, vanaf de leeftijd van 12 jaar, 59 euro p.p. (inclusief dranken tot en met de koffie/thee). Vanaf 3 jaar tot en met 11 jaar rekenen wij 25 euro per kind. Kinderen jonger dan 3 jaar kunnen gratis meesmullen.

    Royal Astrid Aalst respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 


Genoten van het uiterst verzorgd diner van onze vrouwenclub Markant. Speciaal dank je wel voor de attente bediening.

Fantastisch trouwfeest gehad, waar nog wordt over verteld! Super crew!!!

Alles top. Heel verzorgd

Een aanrader om te gaan ontbijten

Elke week weer een zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt op onze BNI vergadering! Met dank aan An-Sofie en haar team!

Warm ontvangen geweest. Zeer goede overnachting gehad met een heel lekker ontbijt, bedankt!

Mooie feestzaal, ideaal om een feest te geven. Zeer goede DJ, eten super. Alles in overleg. Vriendelijk en flexibel!

De verwachtingen lagen zeer hoog, doch is het onmogelijke werkelijkheid geworden. Het was nog beter! Op geen enkel moment voelden wij ons een klant in uw zaak, maar veeleer de koning.

Aangename sfeer, vriendelijk personeel, mooie grote lichte kamer. Modern sanitair.

Zeer mooi, gezellig hotel met een zeer vriendelijk team. Perfect weekend gehad met groep van 17 personen. Mooie kamers, lekker ontbijt. Ideaal voor feestjes.

Voor het 2de jaar op rij blijven overnachten tijdens carnaval: zalig bed en kussens, zalige regendouche, lekker ontbijt en vooral ook genoeg. Zondag blijven eten voor slechts 15€ en alweer enorm lekker en veel! Goe bezig Royal Astrid! Tot volgend jaar!

Elke, het was gisteravond TOP! Zeer lekker, goede timing, vriendelijke en goede bediening. Iedereen een dikke pluim en super bedankt.

Hartelijk dank, het was een pracht feest! Super lekker eten, prachtige locatie alles zeer verzorgd en tot in de puntjes afgewerkt. Een echte aanrader!

Elke en team super bedankt voor dit leuk feestje. Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie locatie gewoon weg TOP. Dank u.

Wij hebben gisteren bij jullie de communie van onze zoon gevierd, en ik ben nog aan ‘t nagenieten … Het eten was zeer verzorgd en heel erg lekker. Er werd volop gedacht aan de kids, maar ook de volwassenen konden genieten … Over 2 jaar doet de jongere broer zijn communie, en dan komen we graag terug!